308 5 ajtós

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

/image/71/3/interior_pur_design.49713.jpg

LETISZTULTSÁG

Panorámaszerűen tárulnak a vezető elé az információk az áramló, lendületes vonalakkal megrajzolt műszerfalon. A finom, minőségi anyagok felhasználásával készült műszerfalról szinte teljesen eltűntek a gombok, ami rendkívüli letisztultságot kelt.

/image/93/9/i-cockpit-full.49939.jpg

PEUGEOT I-Cockpit

A Peugeot 308 egészen különleges helyet kínál a vezetőnek, mely külön elnevezést is kapott: Peugeot i-Cockpit. Az innovatív vezetőhely négy elemből áll: a kompakt, kisméretű kormányból, a vezetés élvezetének fokozására, a magasra helyezett műszeregységből, melynek köszönhetően a vezetőnek nem kell levennie a szemét az útról, ha a műszerekre tekint, a magas középkonzolból, mely letisztultsága révén, tökéletes áttekinthetőséget nyújt és egy nagy, 9,7 colos érintőképernyőből, mely a gondtalan vezetést szolgálja.

Panorámaszerűen tárulnak a vezető elé az információk a lendületes vonalakkal megrajzolt műszerfalon. A finom, minőségi anyagok felhasználásával készült műszerfalról szinte teljesen eltűntek a gombok, ami rendkívüli letisztultságot kelt.A Peugeot i-Cockpit-ot arra tervezték, hogy ösztönös mozdulatokra építő, intenzív élményt nyújtson. A nagy, 9,7 colos érintőképernyőrőli irányítható számos berendezés, mely nagyban segíti a vezetést.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A középkonzol és a műszerfal a prémium kategóriás autók világát idézi. Panorámaszerűen tárulnak a vezető elé az információk a lendületes és átgondolt vonalakkal megrajzolt műszerfalon. A teljes egészében puha borítású műszerfal dinamikus egységet képez.

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

/image/75/9/07.49759.jpg

Nagy méretű panoráma üvegtetői növeli az utastér világosságát és a vezető, illetve az utasok jó közérzetét. Erős napfényben az árnyékoló roló a külső fény által besugárzott hő 95 %-át kiszűri.

/image/72/0/interior_hifi.49720.jpg

DENON HI-FI

A Peugeot és a Denon közti együttműködésnek köszönhetően a 308 Denon Hi-Fi berendezései kifejezetten az autóra szabott akusztikai élményt kínál, 8 hangszóróval és egy mélysugárzóval. A 308 fedélzetén a vezető és az utasok az erős, tiszta és természetes hangzás élményét élhetik át.

/image/72/1/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.49721.jpg

KISMÉRETŰ KORMÁNYKERÉK

A Peugeot 308 kisméretű kormánya útra csábít. A kisebb átmérőnek köszönhetően a jármű jobban irányítható, így vezetése is nagyobb élmény. Természetességével az érzékekre hat, mely Nappa bőrborítással és díszvarrással* különleges eleganciával is párosul.
*felszereltségi szinttől függően

/image/72/2/combine-peugeot-nouvelle-308.49722.jpg

KIJELZŐ

A nagy műgonddal megtervezett műszerfal modernitás és elegancia ötvözete. Elinduláskor a finoman megformált mutatók összehangoltan lendülnek mozgásba, a világító fémgyűrűk pedig szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A magasra helyezett kijelzők nagy előnye, hogy az információk leolvasásához a vezetőnek le sem kell vennie a tekintetét az útról; a vezetés ezáltal nemcsak kényelmesebb, de biztonságosabb is. 

KÁRPIT

Felszereltségi szinttől függően hétféle kárpit közül választhat, más-más hangulattal: a dekoráció lehet alumíniumszürke, fényes fekete, selyemfényű krómozott, azülés bőr vagy szövet… A választék a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel, alapvetően modern és elegáns hangulatot áraszt.                                                                                     

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.