Peugeot_308_sw

PEUGEOT 308 SW

Akárcsak az 5 ajtós változat tervezésekor, a PEUGEOT szakemberei ezúttal is az egyszerűséget, a kiegyensúlyozottságot és a lendületességet kívánták hangsúlyozni a formaterven. A PEUGEOT 308 SW minden talmi csillogástól mentes.

ELŐKELŐ VONALAK

/image/95/8/pur_design3.49958.jpg

A 308 SW vonalainak egyszerűsége, kiegyensúlyozottsága és lendületessége természetes eleganciát kölcsönözé ennek az elképesztően tágas belső térrel rendelkező modellnek. A 308 SW mindamellett hogy átveszi az alapváltozat lendületes és modern formatervét, éegyedi stílussal ruházza fel a dinamikus kombikarosszériát.

MINŐSÉG

/image/90/6/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.49906.jpg

A PEUGEOT 308 SW-vel a márka a lehető legszebb módon tér vissza a kombi alapértékeihez.

Akárcsak a limuzin tervezésekor, a PEUGEOT szakemberei ezúttal is az egyszerűséget, a kiegyensúlyozottságot és a lendületességet kívánták hangsúlyozni a formaterven. Talmi csillogástól mentes a PEUGEOT 308 SW, nyoma sincs hivalkodó agressziónak. A figyelmet az első pillanattól az autó szemet gyönyörködtető vonalvezetése és az anyagok kidolgozásának minősége köti le.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

/image/76/3/11.49763.jpg

Foglaljon helyet a kisméretű kormánykerék mögött, és élvezze a belső tér kivételes ergonómiáját! A kormány kompakt méreteinek köszönhetően könnyebben és élvezetesebben forgatható, ami nagyban növeli a vezetés élményét.
Az utastér kényelme és a felhasznált anyagok minősége, a a kivételes úttartás, a kiemelkedő akusztikai komfort és a számos, vezetést segítő berendezés kivételes élményt kínál vezetőnek és utasainak egyaránt.

FULL LED TECHNOLÓGIA

i

A Peugeot 308 SW elején visszaköszön a krómkeretes hűtőmaszk és a rendkívül finoman formált fényszóró, amely a Peugeot márka markáns stílusjegyeként egy csúcsragadozó tekintetét idézi.
A fénydiódasorral ellátotti, finom vonalú és kifejező, finoman csiszolt ékszerre emlékeztető fényszórók egy nagymacska tekintetét idézik, és erősen modern jelleget sugároznak. Hátul az autó dinamikus, modern jellegét tovább emeli a fénydiódás lámpákból kirajzolódó három Peugeot-oroszlánkarom.

HÁTSÓ LÁMPA

i

A C szegmensben egyedülálló, rendkívül high-tech lámpák 42 opálfényű fénydiódát rejtenek. A féklámpákat három-három fénydióda, a hátsó lámpákat pedig összesen 48 fénydióda működteti.
Formájuk még vonzóbbá teszi az autó külsejét; közvetlenül utalnak az 508 SW és az 508 RXH megjelenésére, egy családba helyezve ezzel a PEUGEOT 308 SW-t a márka nagy kombi modelljeivel.