Peugeot_308_sw

PEUGEOT 308 SW

Akárcsak az 5 ajtós változat tervezésekor, a PEUGEOT szakemberei ezúttal is az egyszerűséget, a kiegyensúlyozottságot és a lendületességet kívánták hangsúlyozni a formaterven. Az új PEUGEOT 308 SW minden talmi csillogástól mentes.

ELŐKELŐ VONALAK

/image/95/8/pur_design3.49958.jpg

Az új 308 SW vonalainak egyszerűsége, kiegyensúlyozottsága és lendületessége természetes eleganciát kölcsönözé ennek az elképesztően tágas belső térrel rendelkező modellnek. Az új 308 SW mindamellett hogy átveszi az alapváltozat lendületes és modern formatervét, éegyedi stílussal ruházza fel a dinamikus kombikarosszériát.

MINŐSÉG

/image/90/6/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.49906.jpg

Az új PEUGEOT 308 SW-vel a márka a lehető legszebb módon tér vissza a kombi alapértékeihez.

Akárcsak a limuzin tervezésekor, a PEUGEOT szakemberei ezúttal is az egyszerűséget, a kiegyensúlyozottságot és a lendületességet kívánták hangsúlyozni a formaterven. Talmi csillogástól mentes az új PEUGEOT 308 SW, nyoma sincs hivalkodó agressziónak. A figyelmet az első pillanattól az autó szemet gyönyörködtető vonalvezetése és az anyagok kidolgozásának minősége köti le.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

/image/76/3/11.49763.jpg

Foglaljon helyet a kisméretű kormánykerék mögött, és élvezze a belső tér kivételes ergonómiáját! A kormány kompakt méreteinek köszönhetően könnyebben és élvezetesebben forgatható, ami nagyban növeli a vezetés élményét.
Az utastér kényelme és a felhasznált anyagok minősége, a a kivételes úttartás, a kiemelkedő akusztikai komfort és a számos, vezetést segítő berendezés kivételes élményt kínál vezetőnek és utasainak egyaránt.

FULL LED TECHNOLÓGIA

i

Az új Peugeot 308 SW elején visszaköszön a krómkeretes hűtőmaszk és a rendkívül finoman formált fényszóró, amely a Peugeot márka markáns stílusjegyeként egy csúcsragadozó tekintetét idézi.
A fénydiódasorral ellátott, finom vonalú és kifejező, finoman csiszolt ékszerre emlékeztető fényszórók egy nagymacska tekintetét idézik, és erősen modern jelleget sugároznak. Hátul az autó dinamikus, modern jellegét tovább emeli a fénydiódás lámpákból kirajzolódó három Peugeot-oroszlánkarom.
* változattól függően széria

HÁTSÓ LÁMPA

i

A C szegmensben egyedülálló, rendkívül high-tech lámpák 42 opálfényű fénydiódát rejtenek. A féklámpákat három-három fénydióda, a hátsó lámpákat pedig összesen 48 fénydióda működteti.
Formájuk még vonzóbbá teszi az autó külsejét; közvetlenül utalnak az 508 SW és az 508 RXH megjelenésére, egy családba helyezve ezzel az új PEUGEOT 308 SW-t a márka nagy kombi modelljeivel.