PEUGEOT_308_5_EV_GARANCIA

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

DRIVER ASSISTANCE CSOMAG

/image/97/7/driver_assistance_pack1.49977.jpg

A Driver Assistance Pack három funkcióval rendelkezik és az autó elejében elhelyezett radar segítségével működik:
 
A távolságtartó tempomat egy kiegészítő sebesség- és távolságrögzítő funkciót kínál, amely az előttünk haladó járműtől való távolságot határozza meg. Amint a radar egy járművet észlel, a motorfék és gázadás segítségével automatikusan megtart egy adott távolságot. Amennyiben a motorfék által végrehajtott sebességcsökkenés nem elegendő a megadott távolság megtartására, a rendszer figyelmeztetést küld és vezetőre bízza a sebesség csökkentését.
Ütközés veszélyére figyelmeztető jelzés: amennyiben a radar úgy érzékeli, hogy az előttünk haladó jármű túl közel van, hang- és vizuális jelzés figyelmezteti a vezetőt, hogy az ütközés elkerülése érdekében fékeznie kell.
Automatikus vészfék: amennyiben a radar az előttünk haladó járművel való ütközés kockázatát érzékeli, a rendszer egy automatikus fékezéssel figyelmezteti a vezetőt, hogy elkerülhető legyen az ütközés és egyúttal csökkenti annak súlyosságát. A holttér-figyelő berendezésnél a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra. További berendezések: elektromos kézifék, tolatóradar, kulcs nélküli nyitás és indítás, parkolást segítő rendszer.

Az oldalon felsorolt felszereltségi elemek egy része széria, más része opció, változattól függően rendelhetőek. Kérje márkakereskedője segítségét!

HOLTTÉR-FIGYELŐ BERENDEZÉS

/image/94/1/04.49941.jpg

A holttér-figyelő berendezésnél* a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra.

*változattól függően opcióként rendelhető

INTELLIGENS KIPÖRGÉSGÁTLÓ

/image/97/8/contrle_de_traction_intelligent1.49978.jpg

A klasszikus kipörgésgátlóhoz képest új funkcióval bővül, megkönnyítve a vezető számára az elindulást és a haladást jeges és havas úton. Az újszerű kipörgésgátló vezérlés automatikusan bekapcsol. téli gumikkal társítva természetesen még hatékonyabb.

LÉGZSÁKOK

A Peugeot 308 SW hat légzsákkal van ellátva:
• 2 vezető- és utasoldali légzsák,
• 2 oldallégzsák,
• 2 függönylégzsák.

EuroNCAP

A súlycsökkentés ellenére a Peugeot 308 SW úgy lett kialakítva, hogy ütközés esetén a lehető legnagyobb hatásfokkal nyelje el az ütközési energiát, így biztosítva a fedélzeten utazók védelmét. 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.