308 SW

PEUGEOT_308_5_EV_GARANCIA

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

PEUGEOT i-Cockpit

/image/78/0/25.49780.jpg

A belső tér az innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit köré szerveződik, amely az intenzív dinamikai élményt garantáló kompakt kormányból, az információk könnyű leolvasása édekében magasra helyezett műszeregységből, a magas középkonzolból, valamint az ösztönös vezetésre építő, nagyméretű, 9,7 colos érintőképernyőbőli áll.

MINŐSÉG MINDENEK FELETT

A  Peugeot 308 SW utasterében is kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre: puha műszerfalborítás; az érintőképernyő tökéletes műszefalba integrálása; krómozott, illetve lakkozott betétek fogják körül az utastér összes funkcionálisterületét; letisztult középkonzol; az első és hátsó ajtóbetétek minőségi kidolgozása...

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

i

A panoráma üvegtetői 1,69 m 2 üvegfelülettel rendelkezik, mely kivételes fény- és kényelemérzetet biztosít. A panorámatető óriási üvegfelületével páratlan világosságot teremt az utastérben, míg hővisszaverő rétege az optimális hőmérsékletről gondoskodik. A fény a hátsó ülésekig elnyúló üvegtetőn és az üvegfelületek folytonosságát biztosító hátsó panoráma szélvédőn keresztül áramlik a belső térbe. elhúzható árnyékolója révén bármikor elzárható a fény útja.

/image/91/6/eran-tactile-peugeot-nouvelle-308-video.49916.jpg

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A Peugeot i-Cockpit-ot, és az itt felsorolt felszereltségi elemek egy része széria, más része opció, változattól függően rendelhetők. Kérje márkakereskedője segítségét! Arra tervezték, hogy ösztönös mozdulatokra építő, intenzív élményt nyújtson. A nagy, 9,7 colos érintőképernyőről irányítható számos berendezés: a légkondicionáló, a vezetést segítő rendszerek, a multimédiás eszközök, a navigáció és a telefon. A könnyen elérhető, két oldalon elhelyezkedő hét gyorsgomb nagyban segíti az érintőképernyő kezelését.

/image/91/7/petit_volant.49917.jpg

KISMÉRETŰ KORMÁNYKERÉK

A Peugeot 308 SW kisméretű kormánya útra csábít. A kisebb átmérőnek köszönhetően a jármű jobban irányítható, így vezetése is nagyobb élmény. Természetességével az érzékekre hat, mely Nappa bőrborítással és díszvarrással* különleges eleganciával is párosul.
*felszereltségi szinttől függően

/image/91/8/combine.49918.jpg

KIJELZŐ

A nagy műgonddal megtervezett műszerfal modernitás és elegancia ötvözete. Elinduláskor a finoman megformált mutatók összehangoltan lendülnek mozgásba, a világító fémgyűrűk pedig szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A magasra helyezett kijelzők nagy előnye, hogy az információk leolvasásához a vezetőnek le sem kell vennie a tekintetét az útról; a vezetés ezáltal nemcsak kényelmesebb, de biztonságosabb is. 

CSOMAGTARTÓ

A 4585 mm hosszú, 1804 mm széles és 1471 mm magas PEUGEOT 308 SW ideális méreteket kínál a kombi szegmens ügyfélkörének alapvető elvárásaira, ezen belül is az utastér és a csomagtartó méretével kapcsolatos igényekre.

A csomagtartó mérete a kalaptartó alatt mérve 610 dm3i, ezzel a kategória egyik legnagyobb csomagtartóját biztosítja a 308 SW. A lehajtható üléspadnak, a "Magic Flat"rendszernek köszönhetően a csomagtartó térfogata « varázsütésre » 1660 dm3-re (VDA 214) növelhető.

MAGIC FLAT

i

A Peugeot 308 SW tökéletesen alkalmazkodik utazási, szállítási igényeihez. A belső tér hatékony, könnyen kezelhető rendszert kínál: A „Magic Flat” hátsó üléspad két része azonnal lehajtható a csomagtartó oldalán található fogantyúkkal. A hátsó üléslap automatikusan lebillen, amivel a „varázsütésre” előállt sík padlóval 1660 dm 3 -es (VDA 214) csomagteret kapunk (1606 dm 3 VDA a szőnyeg felett; 54 dm 3 VDA rakodóhely a szőnyeg alatt).

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.