308 GT

PEUGEOT_308_5_EV_GARANCIA

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

PEUGEOT i-Cockpit GT

PEUGEOT_308_GT

A PEUGEOT i-Cockpit elnevezésű vezetőhelyen minden az élményszerű vezetést szolgálja: a magasra helyezett műszeregység, a perforált bőrrel bevont, GT felirattal díszített speciális, kisméretű kormány.

PEUGEOT_308_GT

VÖRÖS VONAL

A nagyméretű érintőképernyőn az új, Redline nevű piros-fekete színösszeállítás jelenik meg.

PEUGEOT_308_GT

GT-SZELLEMISÉG

A lenyűgöző, minőségi utastér, különleges hangulatot áraszt, amely minden elemében a versenysport világát idézi: alumínium pedálok, rozsdamentes acéllal borított küszöbök, vörös háttérvilágítású műszerek. Vörös díszvarrás fut végig az üléshuzatokon, a műszerfalon, az ajtóbetéteken, a váltószoknyán és a szőnyegeken.

KÁRPITOK

A 308 GT 2 exkluzív kárpitot kínál:
 
•  Bőr-Alcantara vörös díszvarrássali .
•  Club Nappa bőr vörös díszvarrással i .

Részletekkel kapcsolatban forduljon márkakereskedőjéhez.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.