308 SW GT

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

DINAMIZMUS

PEUGEOT_308_GT

A 308 GT dízel motorja a rugalmas és a sportos vezetési stílust egyaránt lehetővé teszi, és megfelel az Euro6-normának: 2,0L BlueHDi 180 LE erőforrással rendelhető.

FUTÓMŰ

PEUGEOT_308_GT

A 308 GT speciális futóműve biztosítja a modell technológiai színvonalát, biztonságosságát és precizitását.
 
A 308 GT futóművének jellemzői:
• A motortípusoknak és az autó karakterének megfelelően hangolt, speciális futómű
Precíz vezethetőség mindenféle úttípuson.
• Magabiztos menettulajdonságok túlzott alul- vagy túlkormányozottság nélkül.
Különlegesen hangolt lengéscsillapítók hidraulikus szilentekkel a jobb akusztikai komfort érdekében.
10-20%-kali merevebb első és hátsó futómű az agilisabb, közvetlenebb viselkedésért.
• Az elektronikus és változó rásegítésű szervokormánynak és a kiváló tapadású Michelin Pilot Sport 3 gumiabroncsoknak köszönhetően kiváló irányíthatóság.

 

DRIVER SPORT PACK

/image/00/3/peugeot_308_2014_136_fr_img.53003.jpg
PEUGEOT_308_GT
/image/00/4/peugeot_308_2014_137_fr_img.53004.jpg

A Driver Sport Pack fokozza a vezetési élményt. A rendszert a vezető hozza működésbe a középső konzolon található „Sport” gomb megnyomásával. A berendezés a dinamikus vezetés kedvelőinek érzékeit kívánja elbűvölni, amelyek:

• Sportos motorhang.
• Vörös fényben izzó műszerfal.
• A jármű dinamikai tulajdonságaira vonatkozó paraméterek kijelzése: teljesítmény- és nyomatékkifejtés,turbónyomás, hosszanti és keresztirányú gyorsulás.
• Érzékenyebb gázpedál és elektronikus rásegítésű szervokormány.
• Kormánykerékről irányítható EAT6 automata sebességváltó gyorsabb reakciója.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

PEUGEOT_308_GT

Az egyedi és modern világítás túlmutat a hagyományos fényszórók világán. A nagymacska tekintetű 308 GT két, egyenként 31 ledből full-LED fényszórója kiemeli a krómozott hűtőmaszk finom kidolgozottságát.

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

/image/96/8/peugeot_308gtsw_toit_panoramique_en_verre_960x460.52968.png

Az opcionálisan rendelhető panoráma üvegtetőnek köszönhetően vezető és utasai kivételes fényárban utazhatnak. Erős napfényben az árnyékoló roló a külső fény által besugárzott hő 95 %-át kiszűri.

NAGYMÉRETŰ ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A 308 GT 9,7 colos, többfunkciós érintőképernyőjén keresztül gond nélkül csatlakozhatunk a modern, digitális világhoz. A nagy felbontású érintőképernyőről számos funkció és új generációs szolgáltatás érhető el: multimédiás eszközök, navigáció, telefon, Hi-Fi hangrendszer.

NAVIGÁCIÓ

Az ösztönös mozdulatokkal kezelhető navigációs rendszerneki köszönhetően a vezető nagy formátumú térképeken követheti és állíthatja be egészen egyszerűen az útvonalat.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.