Peugeot_301

Csak a magyarországi készlet erejéig!

A 301 számos vezetéstámogató technológiával könnyíti a vezetést.

SEBESSÉGHATÁROLÓ/TEMPOMAT

/image/93/4/peugeot-301-regulateurlimitateur-1920x1080.52934.jpg

A sebességhatárolóifunkció a gázpedál „felkeményítésével” akadályozza meg, hogy véletlenül átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt. A funkció a gázpedál erőteljesebb lenyomásával kikapcsolható. A tempomat (sebességrögzítő)i az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül, a menetkörülményektől (emelkedő, lejtő, szél) függetlenül. A fék- vagy kuplungpedál megnyomására a tempomat automatikusan kikapcsol.

ALULRÓL ELEKTROMOSAN FŰTHETŐ SZÉLVÉDŐ

Az alulról elektromosan fűthető szélvédői igen hasznos szolgálatára lehet a télen utazóknak. A rendszer felmelegíti az ablaktörlők alatt a szélvédő alsó részét, így azok nem tudnak az üveghez tapadni.

TOLATÓRADAR

A tolatóradari hangjelzéssel tájékoztat az autó háta mögött elhelyezkedő, esetlegesen veszélyt jelentő személyekről és tárgyakról, így segítve a parkolást. Központi kijelző megléte esetén a hang mellé grafikai kijelzés is párosul.

HANGÉLMÉNY

/image/90/1/peugeot-301-son-600x400.52901.jpg

A 301, változattól függően, MP3-kompatibilis rádió-CD-t kínál, melyhez jackcsatlakozó és két hangfal tartozik. A Bluetooth®-kihangosítóval ellátott rádió-CD-hez3i 4 hangszóró tartozik, iPod-kompatibilis és USB-bemenetet is tartalmaz. A kiváló hangminőségről az Arkamys hangrendszer gondoskodik.