Peugeot_301

Csak a magyarországi készlet erejéig!

A 301 aktív és passzív biztonsági felszereléseinek köszönhetően a vezető bízhat az autójában, miközben egy pillanatra sem mentesül a vezetés felelőssége alól.

ÚTTARTÁS

/image/91/8/peugeot-301-comportement-1-1920x1080.52918.jpg
/image/90/3/peugeot-301-comportement-2-450x310.52903.jpg

A Peugeot sok méltatást kapott már autóinak jó rugózásáért. Az új 301 is megfelel a márka hírnevének, dinamikája a lehető legmagasabb színvonalú. Az első futómű MacPherson rendszerű, a hátsó csatolt lengőkaros. Gondos hangolással kitűnő kompromisszumot nyújt a komfort és az úttartás között, bármilyen legyen is az út minősége. Több kontinensen, 4 millió kilométeren tesztelték, eredményképpen a 301 kiszűr minden úthibát, és persze remekül viselkedik tükörsima aszfalton is. Az elektromos szervokormány bármilyen tempónál megadja a precíz irányítás érzését. Rásegítése sebességfüggő, így nagyon megkönnyíti a parkolási manőverezést.

LÉGZSÁKOK

A 301 négy légzsákot tartalmaz, szériában: vezető- és utasoldali légzsák és oldallégzsákok elöl.

BIZTONSÁGI ÖV

Az első ülések hárompontos biztonsági övekkel vannak ellátva. A pirotechnikai övfeszítők apró robbanótöltet segítségével feszítik meg az övet. Az överő-határoló a hirtelen megfeszülő öv által okozott sérülések kockázatát csökkenti.

A GYERMEKEK VÉDELME

A két hátsó oldalsó ülés ISOFIX rögzítéssel van ellátva, a gyermekülés könnyed behelyezése érdekében..

ESP

Az ESP öt funkciót foglal magában: ABS, elektronikus fékerőelosztó, vészfékrásegítés, dinamikus stabilitáskontroll és kipörgésgátló.

AUTOMATIKUSAN FELKAPCSOLÓDÓ VÉSZVILLOGÓ

Erős fékezéskor a vészvillogók automatikusan bekapcsolódnak, így figyelmeztetve a mögöttünk haladókat a vészhelyzetre. Gyorsításkor azonnal Lekapcsolódnak.