Peugeot_301

Csak a magyarországi készlet erejéig!

A robusztus és megbízható 301 a Peugeot lejtőshátú modellje, a márka technológiai szakértelmének gyümölcse. Az autó sokoldalúsága révén valódi kincs a hétköznapokban.

4 OK, HOGY MÉRT A MODELLT VÁLASSZA

DESIGN

A 301 stílusa ízig-vérig Peugeot-stílus. Elegáns designja, markáns sziluettje, harmonikus vonala és krómdíszítései korszerű, robusztus és kifinomult autóra vallanak. A 301 erőteljes eleje, elnyúló oldalvonalai és földhöz tapadó sziluettje kivételesen tágas belső teret és kiváló úttartási tulajdonságokat sejtetnek.

PEUGEOT_301

TARTÓSAN JÓ MINŐSÉGŰ KONSTRUKCIÓ

A 301 mérnökeinek legfőbb törekvése egy strapabíró, minőségi autó megvalósítása volt, mely könnyen alkalmazkodik bármilyen útviszonyhoz. Ezt bizonyítja kitűnő úttartása, valamint az olyan figyelmes megoldások, mint a tárgyak rögzítésének lehetősége és a por kizárására szolgáló kettős szigetelés az ajtókon.

/image/93/1/peugeot-301-modularite-1920x1080.52931.jpg

MODULARITÁS

A 2/3–1/3 arányban osztott hátsó üléstámlai egyszerűen, keresgetés nélkül ledönthető: a két részre tagolt háttámla felső részén található gomb segítségével egyetlen kézmozdulattal elvégezhető a művelet.

TOLATÓRADAR

A tolatóradari hangjelzéssel tájékoztat az autó háta mögött elhelyezkedő, esetlegesen veszélyt jelentő személyekről és tárgyakról, így segítve a parkolást. Központi kijelző megléte esetén a hang mellé grafikai kijelzés is párosul.

ÚTTARTÁS

A Peugeot sok méltatást kapott már autóinak jó rugózásáért. A 301 is megfelel a márka hírnevének, dinamikája a lehető legmagasabb színvonalú. Az első futómű MacPherson rendszerű, a hátsó csatolt lengőkaros. Gondos hangolással kitűnő kompromisszumot nyújt a komfort és az úttartás között, bármilyen legyen is az út minősége. Több kontinensen, 4 millió kilométeren tesztelték, eredményképpen a 301 kiszűr minden úthibát, és persze remekül viselkedik tükörsima aszfalton is. Az elektromos szervokormány bármilyen tempónál megadja a precíz irányítás érzését. Rásegítése sebességfüggő, így nagyon megkönnyíti a parkolási manőverezést.

Márkakereskedés-kereső

Sajnos hiba lépett fel, kérjük, látogasson vissza honlapunkra később. Törekszünk a hiba mielőbbi elhárítására. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, jelezze nekünk.

Ezek a modellek is érdekelhetik