PEUGEOT_3008_GT

ÚJ PEUGEOT 3008 GT SUV

TELJESÍTMÉNY

/image/44/5/mot_2014_201_fr_img.81445.jpg

Az új PEUGEOT 3008 GT SUV kifejezetten exkluzív erőforást kínál : 2,0L BlueHDi 180 S&S, hatfokozatú EAT6 automatikus váltóval. A kínálat legerősebb motorja tovább fokozza a vezetés örömét

MINTEGY VARÁZSÜTÉSRE

/image/44/9/peugeot_3008gt_layout4-4.68917.81449.jpg

Tele van a keze? Sebaj, nincs is rá szüksége, elég egy lábmozdulat a lökhárító alatt, és a csomagtér-ajtói magától felnyílik. Ugye, mennyivel könnyebb így az élet?

ÚJRAÉRTELMEZETT MOBILITÁS

A Peugeot számos innovatív megoldást fejlesztett ki a városi mobilitás elősegítésére, és most újabb meglepetéssel, az elektromos rásegítésű PEUGEOT MICRO e-Kick rollerreli rukkol elő. Az újfejlesztésű eszköz az autósok igazi szövetségeseként egyedi és környezettudatos megoldást kínál ahhoz, hogy az utolsó métereket teljesen szabadon mozogva tehessék meg.
A roller a dokkolóval együtt a csomagtartóban kap helyet, így az autó menet közben tölti az akkumulátort.

VILÁGÍTÁS

A halogén fényszórók átható vadmacska-tekintetet kölcsönöznek az első résznek, melyet tovább fokozhatnak az Allure felszereltségi szinthez rendelhető full LED fényszórók.
A hátsó fénydiódás lámpák  a PEUGEOT oly jellegzetes, éjjel-nappal azonnal felismerhető, három karomból álló fényjelzését rejtik.