Peugeot_208

PEUGEOT 208 3 ajtós

A PEUGEOT 208 úgy lett tervezve, hogy kombinálja a kényelmet a hatékonysággal és a biztonsággal, a vezetési élményt pedig valódi élvezetté varázsolja.

/image/22/1/peugeot_208_2015_316_fr.51221.jpg

KOMPAKT MÉRET, KÖNNYŰ IRÁNYÍTHATÓSÁG

A PEUGEOT 208 városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, így ideális a mindennapi használatra. A tolatókamera és a radarok i (tolatáskor érzékeli a jármű útjában levő akadályokat) valamint a Park Assist i (aktív parkolássegéd, amely 7 km/h sebesség alatt párhuzamos és merőleges parkolás során egyaránt közreműködik) segítségével gyerekjáték a parkolás.

/image/22/2/peugeot_208_2015_471_fr.51222.jpg


A kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek - a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter - köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt.

KIVÁLÓ ÚTTARTÁS

A PEUGEOT 208 kiemelkedő vezetési élményt biztosít. Az autóhoz rendelhető takarékos PureTech és BlueHDi erőforrások úgy egyesítik a sokoldalúságot a gazdaságossággal, hogy közben egy fikarcnyi sem veszik el a vezetés élvezetéből.

A PEUGEOT i-Cockpit, a kompakt kormánykerékkel, az optimalizált súllyal és a különböző motorokkal összehangolt futóművel kiváló úttartást biztosít és remek visszajelzést ad az útról. Az eredmény: valódi vezetési élmény.

LED FÉNYSZÓRÓK

/image/27/6/peugeot_208_2015_166_fr.51276.jpg

A PEUGEOT 208 orrának meghatározó eleme az új kettős árnyalatú high-tech fényszóró, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítási teszi teljessé.

HIGH-TECH LÁMPÁK

/image/27/7/peugeot_208_2015_168_fr.51277.jpg

A PEUGEOT 208 hátsó lámpáinak fénydiódási, 3D hatású, karomszerű megjelenése magával ragadja a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

MIRROR SCREEN

i

A PEUGEOT 208 az online szolgáltatások tekintetében is maximálisan követi a korszellemet: a MirrorScreen i funkció segítségével az autóban utazók a jármű érintőképernyőjére közvetíthetik Mirrorlink® i illetve Carplay® i kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjét, és így a vezető egyszerűen és biztonságosan használhatja telefonja megszokott funkcióit. Ez a megoldás ötvözi a mobilalkalmazások jó láthatóságának és fokozott ergonómiájának előnyét a vezetési biztonsággal. Az alkalmazásokhoz különbözőképpen férhetünk hozzá, attól függően, hogy az autó álló helyzetben van-e, vagy éppen halad. Menetközben a vezetéshez hasznos alkalmazások jeleníthetők meg, például a navigáció, az infotainment funkciók vagy a webrádió. Jelenleg a következő kompatibilis alkalmazások állnak rendelkezésre: Coyote, Parkopédia, Glympse, Sygic navigációs alkalmazás.