KÜLSŐ DESIGN

PEUGEOT 208 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

FIATALOS DESIGN

Peugeot_208

A Peugeot 208 egy kifinomult stílusú, remek személyiséggel megáldott városi kisautó amely elegánsan sportos kontúrjaival, dinamikus arányaival (csökkentett túlnyúlások, kompakt magasság) és króm ablakkereteivel i és hangsúlyos oldalsó éleivel hódít.

SPORTOS ÉS ELEGÁNS STÍLUS

/image/18/8/peugeot_208_1502pc008.51188.jpg

Az első lökhárítók vonala tagolt, precíz és robusztus. A krómozott díszléccel ellátott szélesebb hűtőmaszkteljesen belesimul a lökhárítóba.

Az első rész további meghatározó eleme a kettős árnyalatú fényszóró i , amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, LED-es nappali menetfény teszi teljessé.

PEZSDÍTŐ MEGJELENÉS

/image/24/8/peugeot_208_2015_616_fr.51248.jpg
/image/24/9/peugeot_208_1502pc024.51249.jpg

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

FRISS, MODERN SZÍNEK

Peugeot_208

A PEUGEOT 208 karosszériaszíneinek kínálata tizenháromféle színből áll; a gazdag és változatos kínálat tökéletesen tükrözi az ügyfelek egyre nagyobb igényét arra, hogy egyedi autót birtokoljanak.

Az Orange POWER metáfényezés dinamizmust, fiatalosságot és frissességet áraszt. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, a ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót.

TEXTURÁLT MATTFÉNYEZÉS

A Peugeot 208 két rendkívül innovatív texturált fényezést is kínál. Az ICE Grey és az ICE Silver elnevezésű festések a selyemfényű valamint a matt fényezés legjobb tulajdonságait egyesítik magukban.

Ezek az új feljelsztések nem csak jobban kihangsúlyozzák az autó dinamikus vonalait, de az enyhén szemcsés textúrának köszönhetően feltűnő, egyedi és robosztus megjelenést is kölcsönöznek a PEUGEOT 208-nak.

A klasszikus matt festékeknél keményebb és könnyebben ápolható texturált mattfényezés rendkívül ellenálló a mikrokarcolásokkal szemben és jól bírja a gyakori autómosást is, legyen szó kézi, vagy gépi tisztításról. i

DESIGN CSOMAGOK

A PEUGEOT 208 minden ízében modern autó. A modell gazdag alap és felárért igényelhető felszereléseken kívül számos üde megoldást is kínál az egyediségének kidomborításához.

Ezek a csomagok a fényes fekete eleganciát (légbeömlő-keret, külső tükrök, ködlámpa foglalatok) ötvözik a jellegzetes színekkel i ("EQUALIZER" hűtőrács 3D hatású színes gravírozással, színes PEUGEOT felirat elöl és hátul, fényes fekete ködlámpa-díszítés lézergravírozott színes szegéllyel).

- Színes betéteivel a LIME Yellow csomag is határozott, modern és cool.

- A MENTHOL White csomag hűvösen fehér árnyalatával sportos és elegáns hangulatot kölcsönöz az autónak

FELNIK

/image/26/3/peugeot_208_1502pc111.51263.jpg
/image/26/4/peugeot_208_icesilver_1502pc110.51264.jpg
/image/26/5/peugeot_208_icegrey_1502pc112.51265.jpg

Az új keréktárcsák kínálata a 15’’-os NIOBIUM dísztárcsáktól az új 16’’-os TITANE alufelniken át a 17 colos Oxygene könnyűfém kerekekig terjed. A választékban többféle 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsa szerepel, valamennyi exkluzív megjelenésű: színezett, magasfényű, vagy gyémánthatású fényezésből adódóan egyedi, illetve lézergravírozott.

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
***Jelen ajánlat a 2017. július 1. után megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, visszavonásig, új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással  történik. A hirdetésben szereplő bruttó 2 790 000 Ft indulóár a Peugeot 208 Access 1.2 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 3 ajtós változatára  vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt- és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.