Peugeot_haszonjarmuvek

Érje el üzleti céljait a Peugeot haszongépjárműveivel! Minden vállalkozásnak szüksége van megbízható partnerekre, akikre mindig számíthatnak, és akikkel hosszú távon is nyugodtan tervezhetnek.

Válasszon Peugeot haszongépjárműveket a Merkantil Bank 2,5%-os kamatozású, forint alapú, fix vagy változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozásának igénybevételével *!
A Peugeot KKV akció igénybevételével ugyanis mindössze évi 2,5%-os, fix vagy változó kamatozású, forint alapú finanszírozással viheti el a megfelelő Peugeot-haszongépjárművet.
 
Okos megoldás, amely előrébb viheti vállalkozását:
- Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés a vállalkozás számára
- Fix kamatozású a teljes futamidő alatt, így a kamatköltségek előre pontosan kiszámíthatók
- Forintalapú finanszírozás
- Gyors és egyszerű ügymenet
 
Kiknek ajánljuk a Peugeot KKV akciót?
Azon belföldi székhelyű vállalkozások számára, valamint egyéni vállalkozóknak és őstermelőknek, akik gazdaságos megoldások mellett kívánják fejleszteni és növelni vállalkozásukat.
 
Finanszírozási feltételek
- Önerő: minimum a bruttó vételár 20%-a
- Futamidő: változó kamatozás esetén 12-72 hónap, fix kamatozás esetén 36-60 hónap
- Finanszírozási mód: zártvégű pénzügyi lízing
- Devizanem: magyar forint
- Ügyleti kamat mértéke: maximum  2,5%
- Kamatozás: fix vagy változó
- Önerő mértéke: minimum a bruttó vételár 20%-a
- Egyéb díjak: lízingbeadó részéről nem kerül felszámításra, de a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személynek fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) a Finanszírozó jogosult továbbhárítani
- Havi egyenletes fizetési ütemezés
- Díjfizetés csoportos beszedési megbízással
- Finanszírozott összeg: minimum 3 000 000 Ft; maximum 6 000 000 Ft (járművenként)
- Teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása szükséges, melynek biztosítottja, illetve társbiztosítottja a Finanszírozó


A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket az Merkantil Bank hivatalos honlapján található.
Az ajánlat 2016. december 6-tól visszavonásig érvényes.
 
 * A jelenlegi finanszírozási ajánlat belföldi székhelyű vállalkozások számára elérhető forint alapú, igény szerint évi fix vagy változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban a Peugeot márkakereskedésekben. Az ajánlat a Peugeot Partner, Expert, Boxer haszongépjárművekre vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A finanszírozási konstrukció 20% kezdőrészlettől érhető el, az ügyfélminősítéstől és eszközkategóriától függően. A változó kamatozású konstrukció esetén a kamat induló mértéke évi 2,5%. A Lízingbevevőt a futamidő alatt az Általános Lízingfeltételekben meghatározott Referencia kamat (jelenleg 3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referencia kamat mértékéről illetőleg a kamatkülönbözet számításának és esedékességének feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. honlapján is közzétett Általános Lízingfeltételekből tájékozódhat. A lízingszerződéssel kapcsolatban felmerülő hitelbiztosítéki nyilvántartás költsége az ügyfelet terhelői.  A lízingszerződés rendelkezése szerint a gépjárműre CASCO biztosítás megkötése és fenntartása szükséges a finanszírozás teljes időtartamára. A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetésben foglalt kondíciók változhatnak, és a felsorolt feltételek nem minősülnek a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletekért forduljon bizalommal a programban részt vevő Peugeot márkakereskedésekhez. A Peugeot hivatalos magyarországi finanszírozójával kapcsolatos tájékoztatásért kérjük, keresse az akcióban részt vevő Peugeot márkakereskedéseket.