Peugeot_haszonjarmuvek

Érje el üzleti céljait a Peugeot haszongépjárműveivel! Minden vállalkozásnak szüksége van megbízható partnerekre, akikre mindig számíthatnak, és akikkel hosszú távon is nyugodtan tervezhetnek.

Válasszon Peugeot haszongépjárműveket a Merkantil Bank 2,5%-os kamatozású, forint alapú, fix vagy változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozásának igénybevételével *!
A PEUGEOT KKV akció igénybevételével ugyanis mindössze évi 2,5%-os, változó, vagy 2,99% fix kamatozású, forintalapú finanszírozással viheti el a megfelelő PEUGEOT-haszongépjárművet.


Okos megoldás, amely előrébb viheti vállalkozását:
- Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés a vállalkozás számára
- Fix kamatozású a teljes futamidő alatt, így a kamatköltségek előre pontosan kiszámíthatók
- Forintalapú finanszírozás
- Gyors és egyszerű ügymenet

 
Finanszírozási feltételek
- Önerő: minimum a bruttó vételár 20%-a
- Futamidő: változó kamatozás esetén 12-72 hónap, fix kamatozás esetén 36-60 hónap
- Finanszírozási mód: zártvégű pénzügyi lízing
- Devizanem: magyar forint
- Ügyleti kamat mértéke: Változó kamatozású konstrukció esetén a kamat induló mértéke akár 2,5%, fix kamatozású konstrukció esetén az éves kamat mértéke akár 2,99% lehet.
- Kamatozás: fix vagy változó
- Egyéb díjak: lízingbeadó részéről nem kerül felszámításra, de a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személynek fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) a Finanszírozó jogosult tovább hárítani
- Havi egyenletes fizetési ütemezés
- Díjfizetés csoportos beszedési megbízással
- Finanszírozott összeg: minimum 400 000 Ft; maximum 6 000 000 Ft (járművenként)
- Teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása szükséges, melynek biztosítottja, illetve társbiztosítottja a Finanszírozó.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket az Merkantil Bank hivatalos honlapján találhat. Az ajánlat 2017. április 1-től június 30-ig vagy visszavonásig érvényes.
 

*A jelenlegi finanszírozási ajánlat belföldi székhelyű vállalkozások számára elérhető, forintalapú, igény szerint évi fix vagy változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban a PEUGEOT-márkakereskedésekben. Az ajánlat a PEUGEOT Partner, Expert, Boxer haszongépjárművekre vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A finanszírozási konstrukció 20% kezdőrészlettől érhető el, az ügyfélminősítéstől és eszközkategóriától függően. A változó kamatozású konstrukció esetén a kamat induló mértéke minimum 3 millió forint és maximum 6 millió forint finanszírozási összeg esetén  évi 2,5%, míg 3 millió forint alatti finanszírozásnál 4% A Lízingbevevőt a futamidő alatt az Általános Lízingfeltételekben meghatározott Referencia kamat (jelenleg 3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referencia kamat mértékéről, illetőleg a kamatkülönbözet számításának és esedékességének feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. honlapján is közzétett Általános Lízingfeltételekből tájékozódhat. A fix kamatozású konstrukció minimum 3 millió forint és maximum 6 millió forint finanszírozási összeg esetén az éves kamat mértéke 2,99%, míg 3 millió forint alatti finanszírozásnál 4,49%, amelyet minimum 36 és maximum 60 hónapos futamidő mellett lehet igénybe venni. A lízingszerződéssel kapcsolatban felmerülő hitelbiztosítéki nyilvántartás költsége az ügyfelet terheli. A lízingszerződés rendelkezése szerint a gépjárműre casco biztosítás megkötése és fenntartása szükséges a finanszírozás teljes időtartamára.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetésben foglalt kondíciók változhatnak, és a felsorolt feltételek nem minősülnek a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletekért forduljon bizalommal a programban részt vevő PEUGEOT-márkakereskedésekhez. A PEUGEOT hivatalos magyarországi finanszírozójával kapcsolatos tájékoztatásért, kérjük, keresse az akcióban részt vevő PEUGEOT-márkakereskedéseket!