_Peugeot_elektromos_autok

Elkötelezettek vagyunk az autózás jövőjével kapcsolatban. Meglévő takarékos benzin- és dízelmotor választékunk mellett folyamatosan keressük azokat a technológiákat, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a környezetkímélő közlekedés kihívásaira.

 

A Peugeot 100%-ig elektromos járművei úttörők a személy- és teherfuvarozás terén. A Peugeot iOn és a Peugeot Partner Electric Active L1 egyetlen gramm széndioxid kibocsátása nélkül használható a mindennapi utazások során, így környezetünket maximálisan kímélve töltik be 100%-ban funkciójukat. A két modellel ön is rengeteg költséget takaríthat meg, kezdve az üzemanyagtól… és most kiemelt kedvezményért is pályázhat!

 

Felismerve a kérdés fontosságát, a Nemzetgazdasági Minisztérium is támogatja az elektromobilitás széleskörű elterjedését. Mind természetes, mind jogi személyek pályázhatnak a támogatásra, mely során a pályázati feltételek teljesítése esetén, sikeres pályázat esetén a vásárlás időpontjában érvényes bruttó eladási ár (a kedvezményekkel csökkentett ár) akár 21%-ának megfelelő, de legfeljebb 1 500 000 forint állami támogatás is nyerhető elektromos járművek vásárlására.

 

A Peugeot iOn városi kisautó így bruttó 8 950 000 forint helyett ügyfélkedvezménnyel és sikeres pályázat esetén elnyert állami támogatással akár bruttó 5 975 000 forintért elérhető!*

 

A Peugeot Partner Electric Active L1 elektromos furgon nettó 7 729 000 forint helyett ügyfélkedvezménnyel és sikeres pályázat esetén elnyert állami támogatással akár nettó 5 852 288 forintért elérhető!*

 

Most érdemes a jövőbe fektetni a Peugeot elektromos modelljeivel!

 

Tudjon meg többet a pályázatról az alábbi oldalon: http://e-mobi.hu/hu/24palyazatelektromosautovasarlasahoz.html

 

A pályázat legfontosabb feltételei, a teljesség igénye nélkül:

 

- A támogatás igénybevételére jogosultak köre: magyarországi lakóhellyel rendelkező cselekvőképes természetes személyek, vagy Magyarországon székhellyel, vagy telephellyel, vagy fiókteleppel rendelkező egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, gazdasági társaságok, költségvetési szervek jogosultak, akik esetében a pályázati kiírásban rögzített kizáró feltételek nem állnak fenn.

- Támogatható gépjárművek száma: természetes személyenként, egyéni vállalkozónként legfeljebb egy, civil szervezetként, helyi önkormányzatként, köztestületként, költségvetési szervenként és gazdasági társaságonként legfeljebb öt elektromos gépkocsi beszerzése támogatható, kivéve a pályázati feltételeknek megfelelő gépjármű lízinggel foglalkozó gazdasági társaságokat, amelyek esetében mennyiségi korlát nélkül támogatható az elektromos gépkocsi beszerzése.

- Kizárólag a pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők listáján” feltüntetett kereskedőtől vásárolt, az „Elektromos gépkocsi katalógusban” feltüntetett, általános forgalomba helyezési engedéllyel rendelkező, a pályázat benyújtását megelőzően forgalomba még nem helyezett, vagy tesztautóként forgalomba helyezett, a pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelelő elektromos gépkocsik beszerzéséhez nyújtható támogatás.

- A pályázattal elnyerhető támogatás: a támogatás mértéke maximálisan a vásárlás időpontjában érvényes bruttó eladási ár 21 százaléka, de legfeljebb 1,5 millió forint lehet; bruttó 15 millió forintot meghaladó eladási árú elektromos gépkocsi beszerzésére a támogatás nem vehető igénybe. A támogatott gépkocsi forgalomba helyezési, biztosítási, üzemben tartási díja, illetékek, egyéb szolgáltatások, további kiegészítők nem támogatott költségek.

- A pályázat benyújtására a pályázati kiírás meghirdetésétől számított 30. naptól 2017. május 1-ig van lehetőség.

- Az elektromos gépkocsi vásárlása (a számla szerinti teljes vételár összegének kiegyenlítése) kizárólag a Támogatói Okirat kézhezvételét követően történhet meg, a Támogatói Okirat kézhezvételét megelőzően megvásárolt elektromos gépkocsira támogatás nem nyújtható.

- Fenntartási időszak: Az elektromos gépkocsit a kereskedőhöz történt beérkezéstől számított 30 napon belül forgalomba kell helyezni (kivéve a tesztautóként regisztrált gépkocsit) és forgalomban tartásával megvalósuló használatát, üzemben tartását legalább 3 éven keresztül biztosítani kell.  Ez idő alatt az elektromos gépkocsi üzembentartói joga átruházható, de a jármű el nem idegeníthető. A fenntartási időszakban a támogatott elektromos gépkocsinak érvényes új érték Casco biztosítással kell rendelkeznie; a támogatott gépjármű a fenntartási időszak alatt a forgalomból ideiglenesen nem vonható ki.


*A bruttó 5 975 000 Ft indulóárra vonatkozó ajánlat a Peugeot iOn személygépkocsi vásárlása esetén, a nettó 5 852 288 Ft indulóárra vonatkozó ajánlat a Peugeot Partner Electric Active L1 tehergépjármű vásárlása esetén 2017. január 2-től 2017. január 31-ig, illetve visszavonásig leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A Partner Electric verziók nettó árai abban az esetben elérhetők, amennyiben az általános forgalmi adó a vevő által leírható vagy visszaigényelhető. A feltüntetett kedvezményes árak tartalmazzák a sikeres pályázat esetén elektromos autókra igényelhető állami támogatás maximális összegét, valamint az ügyfélkedvezmény teljes mértékét. Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Az állami támogatás igénybe vételének feltétele a tárgyban az állam által kiírt pályázaton való sikeres részvétel; a  pályázat részleteivel kapcsolatban érdeklődjön a http://e-mobi.hu/hu/24/palyazatelektromosautovasarlasahoz.html oldalon.
A kép illusztráció. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben!

A Peugeot iOn, Peugeot Partner Electric Active L1 kombinált átlagfogyasztása: 0,0 l/100km, CO2-kibocsátása 0 g/km.