6 ÉRV, HOGY MIÉRT
AZ 3008-AT VÁLASSZA

A Peugeot 3008 Crossover egyedi vezetési élményt kínál. Markáns és dinamikus stílusát még jobban kiemeli megújult külseje.
1

MEGÚJULT ELSŐ RÉSZ

MEGÚJULT ELSŐ RÉSZ

A teljesen megújult első rész a kontrasztokkal vonzza a tekintetet. A hűtőmaszk és a ködlámpák díszkerete mintha a karosszériából kiemelkedő, egyetlen krómozott elemet alkotna.
A felső és az alsó csillogó hűtőmaszk-lécek közé helyezett légbeömlő fokozza a 3008 természetesen elegáns megjelenését, és a stabilitás érzetét kelti.
A ködfényszórók méretes díszkeretének ötletét a márka legutóbbi tanulmányautóiból kölcsönözték. Ez a megoldás tovább fokozza a biztonság érzetét.

BŐVEBBEN A KÜLSŐ DESIGNRÓL
2

VEZETŐHELY

VEZETŐHELY

Az új 3008 crossover kormányánál úgy érezheti magát, mint egy pilótafülkében. A különleges középkonzolon elhelyezkedő kapcsolók erős, dinamikus jelleget kölcsönöznek a belső térnek. A műszerfali elemek kidolgozottsága és a panoráma-üvegtető* világossága összehasonlíthatatlan kényelmet garantálnak vezetőnek és utasoknak egyaránt.

* változattól függően rendelhető, széria vagy opció

BŐVEBBEN A BELSŐ DESIGNRÓL
3

TOLATÓKAMERA

A csomagtérfedélbe rejtett kamera láthatóvá teszi a legkisebb akadályt is. Stresszmentes parkolást tesz lehetővé, akár problémás helyeken is.

TOLATÓKAMERA BŐVEBBEN A BIZTONSÁGRÓL
4

MODULÁRIS UTASTÉR

 • MODULÁRIS UTASTÉR 1
 • MODULÁRIS UTASTÉR 2
 • MODULÁRIS UTASTÉR 3
 • MODULÁRIS UTASTÉR 4

2/3–1/3 arányban dönthető hátsó üléspad ledöntése a csomagtérben található gomboknak köszönhetően egyszerű és praktikus. Elég egy gombnyomás, és a hátsó üléspad támlája a padló síkjáig előrehajlik. A csomagtérben számos praktikus berendezést találhatunk, a kivehető, öntöltő zseblámpától* a 12 V-os csatlakozóig.

* változattól függően széria

BŐVEBBEN A BELSŐ DESIGNRÓL
5

PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ

 • PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ 1
 • PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ 2
 • PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ 3
 • PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ 4

A hátsó lehajtható csomagtér- ajtó könnyed hozzáférést biztosít a csomagtérhez, segíti a csomagok ki- és berakodását, hiszen 200 kg súlyt is elbír.
Az új 3008 csomagtérpadlójának magasságát három fokozatban lehet beállítani*. Ez az újdonság egyszerűen használható, és nagyon megkönnyíti az autó mindennapi használatát.
* kivéve HYbrid4 és 2.0 l HDi, teljes értékű pótkerék esetén

BŐVEBBEN A BELSŐ DESIGNRÓL
6

GRIP CONTROL (csúszásgátló rendszer)

GRIP CONTROL (csúszásgátló rendszer)
GRIP CONTROL (csúszásgátló rendszer)

Az új 3008 crossover eddig fel nem fedezett utakra is elvezeti Önt. Hó vagy homok, nyár vagy tél, a 3008 legyőzi az akadályokat!
A Grip Control* 16"-os Mud & Snow (sár és hó) gumikkal együtt optimális tapadást biztosít, ha rosszabb körülmények között autózunk. A vezető egy gomb segítségével választhat ötféle beállítás közül: normál ESP, hó, Off Road (sár/murva/vizes fű), homok vagy kikapcsolt ESP.

* változattól függően opció

BŐVEBBEN A TECHNOLÓGIÁRÓL

AKTUALITÁSOK

  AUTOPULT

  2014.05.15

  Családbarát crossover oroszlánbőrben

  Manapság a legtöbb gyártó igyekszik komplex autókat gyártani, amik egyszerre több célnak is meg tudnak felelni. Ez persze nem könnyű feladat.

  Tovább a cikkhez

  VEZESS.HU

  2014.05.22.

  3008 2,0 HDi - Mit sem változott

  A Peugeot első crossoverét erős dízelmotorral és királyi felszereltséggel teszteltük.

  Tovább a cikkhez

  AUTONAVIGATOR.HU

  2014.07.30.

  Peugeot 3008 teszt

  A Peugeot 3008 egy bátran ajánlható, kellemes autó. Nem vagyok crossover-hívő, mégsem akartam kiszállni belőle.

  Tovább a cikkhez