Nyerjen Álomutazó jegyet!

Legyen Álomutazó a Peugeot SUV-modellekkel!

peugeot_Alomutazo_jatek

Tesztelje a Peugeot új SUV-modelljeit a kijelölt Peugeot-márkakereskedésekben, regisztráljon, és nyerjen családi Álomjegyet az Álomutazó mesemusical egyik előadására!

 

Mit kell tennie?

 1. Jöjjön el a kijelölt Peugeot-márkakereskedések egyikébe 2017. november 2. és december 9. között!

 2. Vigye el egy tesztvezetésre a Peugeot új SUV-kínálatának valamelyik tagját (Peugeot 2008 SUV, Peugeot 3008 SUV, Peugeot 5008 SUV)!

 3. A tesztvezetés után regisztráljon a helyszínen, ezzel jogosulttá válik a sorsoláson való részvételre!

 A sorsolás időpontja: 2017. december 13.

 

A nyeremény

A szerencsés nyertesek ajándéka márkakereskedésenként négy darab Álomjegy, az Álomutazó mesemusical 2017. december 26. és 30. közötti előadásainak egyikére!
Az Álomjegy tulajdonosainak különleges, interaktív kalandban lehet része az előadás során, hiszen az Álomkészítők segítői leszenek. Feladatuk nem kevesebb lesz, mint az álomeffektek, álomhatások létrehozása.
A belépő mellé VIP parkolási lehetőség, catering szolgáltatás és speciális arcfesték is jár.

 Az előadás

 Idén karácsonykor újabb szuperprodukcióval és a legnagyobb sztárokkal térnek vissza A Játékkészítő alkotói.

Új előadásukkal, az Álomutazóval a felejthetetlen és látványos szórakoztatáson túl szeretnék azt is elérni, hogy az előadás után a felnőttek egy kicsit elgondolkozzanak, lelassuljanak, hogy újra tudjanak kicsit álmodozni és álmodni úgy, mint gyerekkorukban. A gyerekeket pedig egyszerűen szeretnék elvarázsolni, és szeretnék, ha nem csak most, de felnőtt korukban is mernének álmodozni.
Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.
A főbb szerepekben: Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Keresztes Ildikó, Ábel Anita, Falusi Mariann, Zséda, Radics Gigi, Hajdú Steve, Varga Viktor.
Az előadásról többet is megtudhat a http://www.tulipantunder.hu/ weboldalon.

 A részletes játékszabályzatot ide kattintva,  a promócióban részt vevő hivatalos Peugeot-márkakereskedések listáját pedig ide kattintva töltheti le.