Peugeot_alkatresz_akcio

Megkoptak a fékek? Lassan esedékessé válik a gépjármű vezérlésének nagy karbantartása? Ne halogassa tovább!
2017. április 3. – május 31. között meghirdetett villám akciónkban most akár 20% kedvezménnyel* vásárolhat az akcióban szereplő eredeti gyári Peugeot alkatrészek közül.

Az ajánlat természetesen akkor is jár Önnek, ha szervizeinkben be is építteti az akciós új alkatrészt.

Sőt!
Főnix programunk keretében az autó életkorától függően 5-25% kedvezményt* biztosítunk Önnek a munkadíjból a beépítéshez, javításhoz.

Gyári alkatrész család megnevezése: Ügyfélkedvezmény*:
Vezérműszíj 20%
Szíjfeszesítő- és vezető görgők 15%
Egyéb szíjak 15%
Vezérmű készlet 10%
Vízpumpa 10%
Féktárcsa 15%
Fékbetét 10%

Különleges ajánlatunk:
Ha a karbantartást, javítást márkaszervizeinkben végezteti, javasoljuk, hogy vegye igénybe a vezérlés karbantartására vagy a fékbetétek, féktárcsák cseréjére vonatkozó munkadíjat is magában foglaló garantált áras Fixdíjcsomagjainkat.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani márkaszervizeinkben elérhető:
Hatásos fékezés kontrollcsomagunkat mindössze 5500 Ft-ért, mely műszeres fékhatásmérést is tartalmaz. Az ajánlat megtekintéséhez kattintson ide.

Fontos azonban tudnia, hogy az akciós termékek csak külön rendelés esetén érhetők el, azonnali kiszolgálásuk csak akkor lehetséges, ha a márkaszerviz készletén elérhetők. Ha élni szeretne a lehetőséggel, jelezze a vásárlás előtt Peugeot márkaszervizében, hogy megrendelhessék Önnek.

Várjuk az akcióban résztvevő Peugeot márkaszervizeinkben és alkatrész-forgalmazóinknál.
 
*Az akció 2017.04.03-től- 2017.05.31-között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre érvényes az akcióban meghatározott családokon belül az akcióban résztvevő magyarországi Peugeot márkaszervizekben és alkatrész-forgalmazóknál (nem vesz részt: Hajas Autó Salgótarján). A munkadíj kedvezményt csak a Főnix program keretében tudjuk biztosítani, melynek feltételeiről a www.peugeot.hu/fonix oldalon tájékozódhat. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel össze nem vonhatók, különös tekintettel a Főnix program által nyújtott alkatrész kedvezményekre.