Peugeot 301 készletakció

PEU_301_akcio

 

Peugeot 301 dinamikus vezethetőségi stílusa magas szintű kényelmet és biztos úttartást garantál minden körülmények között.

Az utastér nemcsak minőségi és modern, hanem tágas és praktikus is, elöl és hátul egyaránt, így a vezető és 4 utasa maximálisan kényelemben utazhat.  A tágas, 506 literes (VDA210-es szabvány szerint) csomagtartó helykínálata sem hagy kívánnivalót maga , amely szögletes kialakításának köszönhetően jól pakolható.

Válasszon most készletről  Peugeot 301modellt gazdag felszereltséggel. Keresse kiemelt ajánlatainkat  márkakereskedőinknél. 

Peugeot 301 Active PureTech 82 LE

640xPEU_301

 

   

 Főbb szériafelszereltség:

  • Manuális klímaberendezés
  • Tolatóradar
  • Rádió-CD 
  • Bluetooth kihangosító
  • Elektromosan állítható és fűtött visszapillantó tükrök
  • Első ködfényszórók


Bruttó kedvezményes ár: 3 165 000 Ft

1 A bruttó akciós 3 165 000 Ft ár a magyarországi készleten lévő, új Peugeot 301 Active PureTech 82 személygépjárművekre 2018. május 2-től visszavonásig, illetve visszavonásig megkötött adásvételi szerződések esetén érvényesek, az akciós készlet erejéig. A kedvezményes ár teszt és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Az akcióról bővebb tájékoztatást a magyarországi Peugeot márkakereskedésben kaphat. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
* Minden 2018. május 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített 301 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás  mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses  gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig  vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
** A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi  szerződésben, a Szervizés Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.