Vezérmű alkatrészek, fékbetétek és tárcsák akciós áron

Peugeot_vezérlés_akcio

Legyen vállalkozása versenyképes, szerezze be akciós áron a jó minőségű gyári autóalkatrészeket!

November végéig 10% kedvezménnyel vásárolhat eredeti gyári Peugeot vezérmű és fék alkatrészeket!

Az akciós ár csak a Peugeot Pro Service programban regisztrált ügyfeleink számára elérhető készletfeltöltő (normál) rendelés esetén érhető el! A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Kérdés esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akciós gyári alkatrészcsaládok:  Meghirdetett Pro Service  ügyfélkedvezmény*: 
Vízpumpák                                  10%
Szíjfeszesítő görgők
Vezérmű szettek
Vezérmű szíjak
Szíjak
Fékbetétek
Féktárcsák
Hátsó lámpaAZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Nézze meg a októberben futó másik akciónkat is! 

Várjuk megrendelését!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon.

*Az akció 2017. október 9. és 2017. november 30. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.