Peugeot vezérlés akció

A gépjármű vezérlésének beállítása, karbantartása vagy cseréje komoly szakértelmet, és minőségi, megbízható alkatrészeket kíván.

Vásároljon jó minőségű, gyári alkatrészeket, ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan „utángyártott” alkatrészekkel!

Most akciós áron szerezheti be a vezérlés alkatrészeket műhelye számára!

2018. ápriils 1. – május 31. között meghirdetett professzionális alkatrészakciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot alkatrészeket és Eurorepar alkatrészeket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Gyári alkatrészcsalád megnevezése (nem Eurorepar):  Család Meghirdetett Pro Service  ügyfélkedvezmény*: 
Vízpumpa 099 8%
Feszesítő- és vezető görgők 113 10%
Vezérlés készlet 114 13%
Vezérműszíj 115 12%
Ékszíj 116 12%
Vezérműszíj+görgők+vízpumpa 296 15%

EUROREPAR család megnevezése (PSA modellekhez) Család Meghirdetett Pro Service  ügyfélkedvezmény*:
Vezérműszíj és görgők 118 8%
Vezérműszíj+görgők+vízpumpa 326 8%AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Várjuk megrendelését!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon.

*Az akció 2018. 04.01.-től- 2018.05.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.