Télzáró ajánlatok

Peugeot télzáró professzionális ajánlatok

Szerezze be szervizének akciós áron az eredeti gyári alkatrészeket, és így még jobb áron tudja kiszolgálni ügyfeleit! Éljen ajánlatunkkal.

2018. február 1. – március 31. között meghirdetett professzionális alkatrész akciónk keretében most kedvezményes áron* vásárolhat az akcióban szereplő eredeti gyári Peugeot alkatrészek közül és az Eurorepar alkatrészcsaládból.

Az akciós ár csak külön rendelés esetén érhető el, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akciós gyári alkatrész családok
(nem Eurorepar!):

Pro Service ügyfélkedvezmény*:

 
Fényszóró 7 %
Hátsó lámpa 7 %
Radiátor 10 %
Gömbfej és összekötő rúd 12 %
Gömbfej (lengőkar és kormányösszekötő) 12 %
Izzók 10 %
Ablaktörlő lapát 12 %
Ablaktörlő lapát 1 db-os 12 %

EUROPAR alkatrész családok
(csak PSA modellekhez)
Pro Service ügyfélkedvezmény*:
Gömbfej és összekötő rúd 10 %


AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!


Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon !
 

*Az akció 2018. 02.01.-től- 2018.03.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.