Gyújtás-radiátor akció

Autójavítóműhelye csak akkor marad versenyképes, ha a szereléshez szükséges minőségi alkatrészeket jó áron szerzi be.  Kövesse havonta frissülő alkatrészakcióinkat!

Augusztus- szeptemberi akciónk:  akár 20% kedvezménnyel* vásárolhat az akcióban szereplő eredeti gyári Peugeot alkatrészeket.

Az akciós ár csak a Peugeot Pro Service programban regisztrált ügyfeleink számára elérhető készletfeltöltő (normál) rendelés esetén érhető el! A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Kérdés esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Akciós alkatrészcsaládok:  Meghirdetett Pro Service  ügyfélkedvezmény*: 
Hűtőradiátor 20%
Kormányösszekötő rúd és gömbfej 15%
Összekötő rúd és gömbfej 15%
Gyújtógyertya 15%
Izzítógyertya 15%
Gyújtótekercs1 15%
Első lámpa 10%
Hátsó lámpa 5%

1 Az 5970A0 cikkszám csak a 32. héttől elérhetőAZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Várjuk megrendelését!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon.

*Az akció 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.