Gyújtás akció

Szeretné megtartani ügyfeleit? Vásároljon jó minőségű, gyári alkatrészeket, ne kockáztassa szervize hitelét az olcsónak tűnő, ám megbízhatatlan utángyártott alkatrészekkel!

Segítünk!

2018. március 1. – április 30. között meghirdetett professzionális alkatrészakciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot alkatrészeket és Eurorepar alkatrészeket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel

Gyári alkatrészcsalád megnevezése
(nem Eurorepar!):

Meghirdetett

PRO SERVICE kedvezmény:

Gyújtógyertya

10 %

Izzítógyertya

12 %

Gyújtótekercs

13 %

 

EUROPAR alkatrészcsalád megnevezése
(csak PSA modellekhez)

Meghirdetett

PRO SERVICE kedvezmény:

Gyújtógyertya

10 %

Izzítógyertya

10 %

 

AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon

*Az akció 2018. 03.01.-től- 2018.04.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.