Fék akció

A jó fék életet menthet!
Ha az ön számára is fontos ügyfelei biztonsága, csakis megbízható fékbetéteket és féktárcsákat építsen be ügyfelei gépjárművébe!

 Ne bízzon az „utángyártott”, kétes eredetű és minőségű olcsónak hitt alkatrészekben!

Ajánlatunk az Ön szervize számára:

 2018. április 1. – május 31. között meghirdetett professzionális alkatrészakciónk keretében kedvezményes áron* vásárolhat eredeti gyári Peugeot alkatrészeket és a pénztárcabarát Eurorepar alkatrészeket az akcióban meghirdetett alkatrészcsaládokból!

 

A kedvezmény csak külön rendelés esetén vehető igénybe, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Gyári alkatrész család megnevezése (nem Eurorepar!): Család

Meghirdetett

PRO SERVICE kedvezmény:

 
Fékbetét szett 480 12 %
Féktárcsa 485 8 %

EUROPAR alkatrész családok (csak PSA modellekhez) Család Pro Service ügyfélkedvezmény*:
Féktárcsa 169 10 %
Fékbetét 172 10 %


AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!


Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon !
 

*Az akció 2018. 04.01.-től- 2018.05.31. között megrendelt eredeti gyári Peugeot alkatrészekre (+ az Eurorepar családból a kiemelt családra) érvényes, az akcióban meghatározott családokon belül, és csak készletfeltöltő rendelés esetén. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze, kivéve a szakmai partnerkedvezményt, amely a meghirdetett akciós kedvezményen felül igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a szerződés hivatalos alapjának. A Pro Service programba történő belépésről és további részletekről érdeklődjön professzionális üzletkötőinknél, elérhetőségüket a peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/fuggetlen-szervizek oldalon találja.