Gyári alufelni akció

Peugeot_alufelni_akcio

2017. június 13. – szeptember 30. között meghirdetett akciónk keretében most 25% kedvezménnyel* vásárolhat gyári alumínium keréktárcsa szettet.

És ez nem minden! További alkatrészkedvezményekkel támogatjuk üzletét:

Gyári alkatrész család megnevezése: Ügyfélkedvezmény*:
Gyári alumínium keréktárcsa szett 25%
Kerékcsavar 15%
Kerékőr 15%
Kerékközép - kupak 10%

NE FELEDJE! AZ AKCIÓS KEDVEZMÉNY A SZAKMAI PARTNERKEDVEZMÉNYEKEN FELÜL JÁR ÖNNEK!

Tekintse meg az akciós kínálatunkat vagy nézze át tartozék katalógusainkat, amelyekben további stílusos és kiváló minőségű alumínium keréktárcsa palettát is talál. Természetesen a kedvezmény minden gyári alumínium keréktárcsára jár Önnek, feltéve, hogy szettet vásárol vagy 4 db azonos cikkszámú gyári aluminium keréktárcsát vásárol egyszerre.

Peugeot alufelni katalógus megtekintése

Peugeot 208 tartozék katalógus megtekintése

Új Peugeot 301 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 308 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 308 SW tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 508 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 2008 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 3008 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 5008 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot Traveller tartozék katalógus megtekintése

Peugeot Expert haszonjármű tartozék katalógus

Az akciós ár + szakmai partnerkedvezményhez , vegye fel a kapcsolatot professzionális üzletkötőinkkel!

Amennyiben Ön már regisztált partnerünk, úgy várjuk megrendelését a http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp oldalon !
 
*Az akció 2017. június 13-tól 2017. szeptember 30-ig, kizárólag gyári alumínium keréktárcsákra és csak a készlet erejéig érvényes szettes cikkszámú (1 cikkszám = 4 db felni) vagy 4 db azonos cikkszámú gyári alumínium keréktárcsa egyidejű vásárlása esetén az akcióban részt vevő hivatalos Peugeot márkaszervizekben és alkatrész-forgalmazóknál (listájukat lentebb találja). Kerékőrökre 15%, kerékközepekre 10%, kerékcsavarokra 15% kedvezményt biztosítunk. Az árak nem tartalmazzák a szerelés, centrírozás alkatrész-és munkadíját. Bizonyos alumínium keréktárcsák szettes és egyedi cikkszámmal egyaránt rendelhetők, és a szettes cikkszám árazása jellemzően kedvezőbb. Amennyiben a raktárkészlet folyamatos változása miatt az eredetileg kedvezőbb árú, szettes cikkszámmal rendelt felnitípust csak egyedi cikkszámmal tudják kiszolgálni, úgy az árkülönbséget nem áll módunkban kompenzálni, az ügyfél döntése, hogy eláll-e a vásárlástól, vagy elfogadja az egyedi cikkszám magasabb árát. Az akciós ajánlat más kedvezményes, akciós árú vagy más csomagáras - fixdíjas termék vagy szolgáltatás - árával nem összevonható, más jogcímen igénybe vehető kedvezményekkel együtt nem érvényesíthető, különös tekintettel a vásárlói hűségprogram kedvezményeire. A kép illusztráció.